25 de gen. 2012

El Casal de la Dona visita els retaules de Santa Llúcia i Santa Úrsula

Una quarantena de dones han participat aquesta tarda en la visita guiada als retaules de Sta. Llúcia i Sta. Úrsula de l’església de Sant Llorenç de Lleida. La visita, organitzada pel Casal de la Dona, dins el taller La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal, tenia com a objectiu conèixer el context històric dels martiris d’aquests dues santes i, al mateix temps, reconèixer la gran aportació de les dones en els inicis i en l’expansió del Cristianisme.
També dins el programa d’activitats adreçades a les dones del municipi, demà dijous 26 a les 18 h tindrà lloc la sessió mensual del taller “L’advocada respon...” que tractarà el tema “Els drets de la gent gran, com exercir-los” i anirà a càrrec de l’advocada i professora del Departament de Dret Privat de la Facultat de Dret i Economia de la UdL, Paloma de Barrón.
La inscripció a les activitats és gratuïta i es pot fer presencialment al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), per telèfon al 973 700 461 i per correu electrònic a l’adreça politiquesigualtat@paeria.es

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona