7 de des. 2009

DUBTES AMB LA INFORMÀTICA ? VINE I TE'LS RESOLDREM!!

Us informem que al Casal de la Dona disposem de personal de suport informàtic que atendrà les diferents consultes o dubtes que se us puguin plantejar en l'ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació (navegació per internet, correu electrònic, blog, web,....)
Aprofiteu les hores de navegació lliure al nostre Telecentre (cada dimecres 16 a 18 h ) per consultar-nos qualsevol dubte que tingueu en relació amn la informàtica i internet. Nosaltres us els resoldrem !
També us comuniquem que ja hem començat a posar en marxa diferents cursos i tallers d'iniciació a l'ús de les noves tecnologies adreçats a totes les dones de la ciutat i també a les associacions i entitats de dones.
Si voleu més informació o inscriure-us en algun curs envieu un correu a
politiquesigualtat@paeria.cat o truqueu al 973 700 461.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona