12 de nov. 2009

Suport Informàtic al Casal de la Dona

Us informem que al Casal de la Dona disposem de personal de suport informàtic que atendrà les diferents consultes o dubtes que se us puguin plantejar en l'ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació (navegació per internet, correu electrònic, blog, web, ...).
L'horari de navegació lliure i d'atenció a consultes individuals al Telecentre del Casal de la Dona és de 16 a 18 h. cada dimecres. No cal demanar cita; podeu accedir al Telecentre sempre que vulgueu i plantejar el que us convingui en relació amb l'ús de l'ordinador, així com fer-ne ús per buscar la informació que us interessi.
També us comuniquem que properament posarem en marxa diferents cursos d'iniciació a l'ús de les noves tecnologies adreçats a totes les dones de la ciutat i també a les associacions i entitats de dones que vulguin crear el seu blog o bé adquirir altres coneixements que facilitin la gestió i coordinació d'aquestes entitats. Aquests cursos es programaran en diferents dies i horaris.

Si voleu més informació envieu un correu a politiquesigualtat@paeria.cat o truqueu al 973 700 461.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona