19 d’oct. 2009

Visita guiada a l'exposició commemorativa de l'Any Fuster

En el marc del programa Activa't al Casal i dins l'activitat La ciutat amb la mirada de les dones, que té lloc l'últim dimecres de cada mes, el Casal de la Dona ha concertat una visita guiada a l'exposició Lleida, de l’enderroc de les muralles al tren d’alta velocitat. 150 anys de canvis i transformacions ( 1859-2009 ), ubicada a l'Auditori Enric Granados.
La visita tindrà lloc el proper dimecres 28 d'octubre de 18 a 20 h. Totes les interessades us podeu inscriure a través del telèfon del Casal de la Dona 973 700 461 o mitjançant correu electrònic a politiquesigualtat@paeria.es
A més a més, us oferim la possibilitat de concertar visites guiades (els dilluns entre les 16 i les 19 h) per a grups de dones de les diferents vocalies i entitats de dones de la ciutat. Només cal que organitzeu el grup, trieu quin dilluns i a quina hora us va bé fer la visita i us poseu en contacte amb el Casal de la Dona. Des d'aquí us concertarem i confirmarem la visita en la data que hàgiu escollit.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona