19 d’oct. 2009

JORNADES FEMINISTES A GRANADA

GRANADA, TRENTA ANYS DESPRÉS: AQUÍ I ARA

Els propers dies 5, 6 i 7 de desembre tindran lloc a Granada unes jornades feministes orgnaitzades per l' Asamblea de Mujeres de Granada i coordinades per la Federación de Organizaciones Feministas del Estado Español. Aquestes jornades tenen com a objectiu ser un espai de trobada i debat feminista.

Podeu consultar tota la informació sobre aquestes jornades (presentació, contingut, programa, inscripció...) a la web www.feministas.org

D'altra banda, la Xarxa Feminista, amb l'objectiu de facilitar l’anada a Granada, ha organitzat un viatge amb un preu aproximant d'uns 170 €, que inclou el desplaçament en tren, l'allotjament i els dinars dels dies 5 i 6. Hi ha unes 200 places disponibles. Totes les dones que estigueu interessades a assistir-hi podeu enviar un correu electrònic a politiquesigualtat@paeria.es ja que des del Casal de la Dona farem de punt d'enllaç per coordinar un grup de dones de Lleida.

Animeu-vos. Teniu temps d'inscriure-us fins al 10 de novembre.



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona