23 de juny 2009

La regidora Neus Brocal visita l’Associació de Dones de Príncep de Viana

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Neus Brocal, ha visitat aquest matí, 19 de juny, la seu de l’Associació de Dones de Príncep de Viana. En el decurs de la visita ha compartit amb totes les sòcies un esmorzar amb motiu de la cloenda de les activitats i tallers que ha organitzat aquesta Associació al llarg del curs.
Cal destacar que a banda d’aquestes activitats l’Associació de Dones de Príncep de Viana també ha participat en el curs de creació de blogs, organitzat la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, al Telecentre del Casal de la Dona. Així mateix, totes les assistents a l’acte d’avui s’han interessat pel programa Activa’t al Casal i pel carnet del Casal de la Dona.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona