13 de maig 2009

Qué és per tú Internet?

El pròxim dia 17 de maig se celebra el Dia Mundial d'Internet. Des de la Xarxa de Telecentres de l’Ajuntament de Lleida, any rere any hem anat participant amb diferents iniciatives en aquest esdeveniment.


Internet ha esdevingut per a moltes persones una eina d'ús quotidià, facilitant i contribuint a desenvolupar bona part de les nostres activitats laborals i personals.Des de la xarxa de Telecentres volem copsar aquesta realitat i és per això que us proposem que ens expliqueu, en una frase curta, què suposa per a vosaltres Internet.

Podeu enviar un correu electrònic a l’adreça diainternet@paeria.es, i tots els correus que anem rebent, els publicarem en la pàgina web http://www.paeria.cat/telecentres.

La vostra participació ajudarà a dibuixar el paper que Internet ocupa en la nostra societat.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona