7 de maig 2009

Propera actuació al Casal de la Dona del quartet EnFado

Fado: punt de trobada entre música i poesia

Una de les arts que estima més la poesia és la música. A través de la música les lletres prenen un nou color. Poesia se’n troba des dels inicis dels temps i no només de mans de grans literats, sinó que sorgeix de la sensibilitat de cada poble.

En el Fado, ha succeït així mateix. Un estil nascut fa uns 200 anys i que va permetre al poble portuguès mostrar totes les seves emocions: tendresa, tristesa, alegria... Fou al cap d’un segle, que aquest estil adquiria ja certa consideració i fou aleshores quan grans poetes portuguesos cedeixen les seves lletres a l’estil.

Us proposem fer un recorregut per Portugal a través de la seva música per excel·lència “El Fado”. Des de Lisboa fins a O porto “entre posades on reposen les històries d’antics viatgers”
. Un recorregut per totes les emocions humanes a través de la música i la poesia d’aquest territori veí, sovint poc conegut en les nostres contrades
Fragment poema “ Carles Garrofé” ciutat d’escuma i sal.

L'actuació de EnFado tindrà lloc el proper dilluns 18 de maig a les 6 de la tarda a la sala polivalent del Casal de la Dona.

Activitat gratuïta. Inscripcions al Casal de la Dona (Tel. 973700461)

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona