5 de maig 2009

Àngels Marzo, protagonista de la Poesia al Casal de la Dona


El Casal de la Dona ha estat l’escenari d’una nova sessió de poesia, en el marc del programa Activa’t al Casal. En aquesta ocasió una quarantena de dones han gaudit del recital ofert per Àngels Marzo, guanyadora del premi Les Talúries 2009 en la categoria de Poesia.

La poeta, lleidatana d’adopció, ha fet sentir la seva magnífica veu declamant els seus poemes, que parlen de vivències personals, del pas del temps i de la paraula com a eixos que han contribuït al seu creixement personal i literari. Al llarg de la sessió ha estat acompanyada per Ester Martínez, amiga personal i estudiosa de la seva obra, que n’ha explicat els orígens i les inspiracions. Així mateix, ha recitat poemes de Maria Mercè Marçal o Mercè Rodoreda, grans referents de la literatura catalana.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona