7 d’abr. 2009

La poesia de Cristina Lacasa omple el Casal de la Dona




El Casal de la Dona va acollir ahir a la tarda una cinquantena de dones que van assistir al primer dels quatre recitals de poemes programats en el marc de les activitats de primavera de l’Activa’t al Casal.

En aquesta ocasió, la sala va quedar petita per escoltar el recital de la poetessa convidada, Cristina Lacasa, la qual va recitar poemes de la seva extensa i prolífica obra, acompanyada de la rapsoda M. Cruz Nevot. Així mateix, les dones assistents al recital van tenir l’oportunitat de conèixer la gènesi de tota l’obra de Lacasa i el seu procés creatiu, alhora que poder experimentar com, mitjançant la poesia, es poden expressar tot tipus de sentiments.

El proper recital tindrà lloc el proper 20 d’abril, també al Casal de la Dona, i anirà a càrrec de la poetessa Rosa Fabregat.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona