3 de març 2009

Una lectura de contes organitzada per l´Agrupació del PSC inicia a Lleida els actes en motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores

L´actriu Paquita Oto escenifica dos contes de Rosa Giralt al Cafè del Teatre de l´Escorxador.

La lectura escenificada de dos contes de Rosa Giralt ha donat aquest dimarts el tret de sortida als actes organitzats a Lleida en motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores. Concretament, l´actriu Francesca Oto Pardell ha estat l´encarregada de portar a l´escenari “Boira baixa” i “Boira encelada” del llibre “Darrera la boira”, de l´autora lleidatana.

L´acte, organitzat per la Secretaria de Polítiques d´Igualtat de l´Agrupació del PSC de Lleida , ha tingut lloc aquest dimarts al Cafè del Teatre de l´Escorxador, amb l´assistència d´una quarantena de persones. Tal i com ha explicat Rosa Giralt, ““Darrera la boira” és un recull de 10 històries de dones, totes encorsetades i que han de sortir de la seva situació per poder viure realment”.

Un cop finalitzada l´escenificació, ha tingut lloc la lectura del Manifest “De la paritat numèrica a la democràcia paritària” del PSC, a càrrec de Judit Alcalà (membre de la Secretaria de Polítiques d´Igualtat de l´Agrupació de Lleida).

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona