4 de març 2009

Obra: "Llàgrimes al desert"



Des de la Societat coral "El Vallès" de Ripollet han estrenat una obra sobre violència masclista que s'anomena "Llàgrimes al desert", composada per onze peces curtes que relaten una de les moltes històries sobre violència de gènere que tots els dies sentim pels mitjans o bé pel boca a boca. A l'obra hi participen més de 50 cantaires, quatre músics, quatre ballarins/es, una actriu i una soprano solista. Creació, direcció escènica i musical a càrrrec del lleidatà Toni Santiago

Si les des de les vostres corals esteu interessats/des en participar com a cor de Llàgrimes al desert, us podeu posar en contacte amb la Regidoria de Polítiques d'Igualtat per tal que us poguem ampliar la informació. Cal tenir en compte que aquest és un projecte participatiu i sense ànim de lucre.


Aquí teniu un parell d'enllaços on podrà veure una petita mostra de l'obra:

La propera representació tindrà lloc el 6 de març de 2009 a Teatre Auditori Pl. de l'Onze de Setembre, s/n Tel. 93 5809192 Ripollet (Vallès Occidental)
Tel. 93 6919406 (reserva d'entrades).

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona