10 de febr. 2009

Presentació del llibre "A sol i serena", de la col·lecció Quaderns de l'ICD

L'Institut Català de les Dones i el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural presenten el proper 25 de febrer el llibre "A sol i serena: dones, món rural i pagesia", que ha editat l'Institut Català de les Dones en el marc de la col·lecció Quaderns de l'Institut.

Aquest llibre, de les autores Rosa Binimelis, Mariona Bosch i Amaranta Herrero, de l'Institut d'Economia Ecològica i Ecologia Política, és una valuosa aportació de les dones pageses i les dones del món rural, que sovint viuen, encara avui, les conseqüències d'una invisibilització i una desvaloració històrica que no reconeix els seus sabers, les seves tasques, les seves competències, la seva opinió i la seva veu.

L'acte tindrà lloc, a les 11.00 hores, als serveis centrals del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida (Camp de Mart, 35).

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona