27 de gen. 2009

Les dones visiten el Palau de la Diputació


Com cada últim dilluns de mes, en el marc del programa d’activitats Activa’t al Casal, que organitza el Casal de la Dona de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, una quarantena de dones han participat en La ruta per la ciutat amb la mirada de les dones.

En aquesta ocasió, les dones han gaudit d’una visita guiada – de la mà de Teresa Ibarz- al Palau de la Diputació i han descobert l’origen i la història d’aquesta institució, alhora que n’han admirat tota l’obra pictòrica.
Així mateix, durant la visita han pogut contemplar l’obra de la pintora lleidatana M. Teresa Seroles, una part de la qual està dedicada a la figura femenina, i que aquests dies s’exposa a planta baixa de la Diputació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona