23 de gen. 2009

Cursos de creació de blogs per a les entitats de dones

POLÍTIQUES DE COHESIÓ SOCIAL I SERVEIS A LES PERSONES

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat, des del Casal de la Dona, continua fomentant l’accés a les noves tecnologies amb la posada en marxa un projecte de comunicació entre les entitats de dones basat en el BLOG.

El blog és una eina de comunicació virtual, molt útil per publicitar activitats, publicar fotografies, comentaris i establir contactes entre entitats, de gran utilitat per fomentar la participació, l’associacionisme i la interrelació entre les diferents entitats, associacions i col·lectius de dones del municipi de Lleida.

El Casal de la Dona ofereix cursos gratuïts de 9 hores de durada, durant les quals es proporcionen l’assessorament, les eines i la formació necessàries per poder crear un blog i mantenir-lo.

Totes les entitats i associacions de dones de la ciutat que hi estiguin interessades poden inscriure’s als cursos, per telèfon al 973700461 o per correu electrònic a politiquesigualtat@paeria.cat.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona