25 de nov. 2008

Dia Internacional de l’Eradicació de la Violència contra les Dones


Aquest migdia, a la plaça dels Fanalets de Sant Jaume, ha tingut lloc l’acte institucional de l’Ajuntament de Lleida en relació amb el Dia Internacional de l’Eradicació de la Violència contra les Dones.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que acompanyat de les regidores i regidors del Consistori i també de la resta d’autoritats i representants de les institucions i entitats de la ciutat ha expressat el rebuig de tota la ciutadania a qualsevol acte de violència masclista, així com la solidaritat que totes i tos hem de manifestar envers les dones que han patit i pateixen aquesta violència.

Després d’un respectuós minut de silenci, s’ha fet la lectura del Manifest La violència masclista: un problema de totes i tots, que ha estat a càrrec d’Anna Fillat, i posteriorment s’ha fet l’ofrena floral al peu de l’estàtua Llàgrimes per tu, de l’artista Rafael Badia Borlansa, en record de totes les dones que han patit violència masclista.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona