26 de maig 2008

El Casal de la Dona de Lleida rep la participació de 2.500 persones en les diferents activitats d'aquest curs

La regidoria de Polítiques d'Igualtat de la Paeria, mitjançant el Casal de la Dona de Lleida, ha rebut la participació d'unes 2.500 persones, majoritàriament dones, en les diferents activitats que ha dut a terme aquest curs dins la tercera edició del programa 'Activa't al Casal' que s'ha desenvolupat entre els mesos d'octubre del 2007 i el maig del 2008.
Aquest dimecres, tindrà lloc la darrera de les activitats previstes dins 'Activa't al Casal', un taller de teràpia del riure. Aquest dia també es durà terme l'acte de cloenda d'aquest curs en el qual hi estan convidades totes les persones que s'han inscrit i han participat en alguna de les activitats dutes a terme.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona