21 de gen. 2019

Reconeixement a la trajectòria social de Dolors Ariño dins l’ANÒNIMES


L’alcalde Fèlix Larrosa, i la tinent d’alcalde de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, han assistit aquest dijous a una nova sessió d’Anònimes, activitat que té com a objectiu reconèixer les vides de lleidatanes anònimes que han treballat i treballen activament en la construcció d’una ciutat acollidora, igualitària, tolerant i respectuosa amb la diversitat. L’activitat està organitzada pel Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb les vocalies i associacions de dones del municipi.

En aquesta ocasió, Anònimes ha tingut lloc al Local Social del barri Templers – Escorxador i ha consistit en un reconeixement a la Sra. Dolors Ariño, presidenta de la Vocalia de Dones del barri Templers- Escorxador des de 1993; presidenta Taula contra el càncer des de fa 15 anys (AECC-Lleida); cooperant al Senegal (ONG Veïns del món) durant 4 anys; col·labora amb la taula petitòria de l’Associació de Laringectomitzats. 

Aquest reconeixement, promogut des del Casal de la Dona, ha comptat amb el suport de la Vocalia de la Dona i de l’AV del barri Templers- Escorxador, així com del Consell Municipal de les Dones. Aquesta activitat tindrà lloc cada mes espais diferents d’acord amb la personalitat de les dones a les quals es vulgui homenatjar en cada sessió. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona