3 de des. 2015

Xerrada de l'Espai Salut


El Casal de la Dona ha traslladat aquest dimecres el taller itinerant Espai Salut, a la seu de l'Associació de Dones del Clot. La xerrada, a la qual han assistit 35 dones, ha tractat sobre com prevenir l'estrenyiment i ha estat impartida per M. Esther Álvaro Tejedor, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UdL i membre de la Secció de Naturopatia i Homeopatia del Col·legi de Metges de Lleida. 

La metgessa ha parlat de la importància d'evitar aquesta disfunció que afecta majoritàriament les dones en diferents etapes de la seva vida, les conseqüències de patir estrenyiment i com prevenir-lo a través de l'alimentació, les plantes medicinals aptes per a infusions i altres remeis casolans. 


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona