30 de nov. 2015

El Casal de la Dona visita la caserna de la Guàrdia Urbana

Una cinquantena de dones ha assistit aquest dimecres a la visita guiada a la Comissaria de la Guàrdia Urbana, organitzada pel Casal de la Dona, en el marc del taller mensual La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal. La visita coincideix també amb la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, avui 25 de novembre.
L’objectiu d’aquesta visita, que ha comptat amb la participació de la regidora de Seguretat Ciutadana i les Polítiques per al civisme i la igualtat, Sara Mestres, i la regidora Carme Culleré, és que les dones del municipi de Lleida coneguin la importància de les tasques que desenvolupa la Guàrdia Urbana i la gran contribució que aquest cos policial fa en relació amb la seguretat ciutadana, la cohesió social i també en la detecció i intervenció en  situacions de risc de violència masclista. Els agents han informat les dones sobre els diferents tipus d’actuacions que realitzen en tots els àmbits i, especialment, en aquelles en què es produeixen agressions contra les dones o trencaments de condemna. Així mateix, les assistents han pogut recórrer les diferents sales i dependències en què es distribueix la comissaria, inaugurada el 18 de març de 2011. Aquesta instal·lació, de 5.400 metres quadrats, ha permès optimitzar els recursos i millorar el servei a la ciutadania. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona