4 d’ag. 2015

Drets, Igualtat i Ciutadania: convocatòria de subvencions

En el marc del programa Drets, Igualtat i Ciutadania s'ha publicat la convocatòria Subvencions de suport a propostes transnacionals per combatre l'assetjament sexual i la violència sexual contra les dones:

"Subvencions de suport a projectes transnacionals per combatre l'assetjament sexual i la violència sexual contra les dones" (JUST/2015/RDAP/AG/SEXV)
L'objectiu d'aquesta convocatòria és prevenir i combatre l'assetjament sexual i/o violència sexual contra dones en el context laboral, escolar i universitari a través de les noves tecnologies i xarxes socials. Es duran a terme activitats de formació i de millora de la cooperació amb professionals de diferents sectors (salut, policia, treballadors/es socials, professorat, etc.) per tal de prevenir i donar una millor resposta a aquest tipus de violència i formar i educar a infants, joves, homes i/o dones. 

Poden presentar-s'hi organitzacions públiques o privades amb o sense ànim de lucre o organitzacions internacionals i tots els Estats membre de la UE i Islàndia. 
El pressupost és de 3.000.000 euros, amb un cofinançament del 80%. 

La data límit per a la presentació de propostes és el dia 13 d'octubre.  

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona