23 d’oct. 2014

El Casal de la Dona visita una explotació hortofrutícola ecològica

Una cinquantena de dones han participat aquest dimecres en la visita guiada a una explotació hortofrutícola de producció ecològica, que ha organitzat el Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració de l’entitat VSF-Veterinaris Sense Fronteres- Justícia Alimentària Global.
Aquesta visita a la Finca Coll Riba Ecològics, ubicada a la Partida Torres de Sanui, s’emmarca en l’activitat  La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal, i en aquesta ocasió s’ha desplaçat fins a l’Horta de Lleida amb motiu del recentment celebrat Dia Mundial de les Dones Rurals (15 octubre). 

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i el regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, també han assistit a la visita i han agraït a la propietat de la finca la possibilitat de conèixer de primera mà com es duu a terme la producció agroecològica.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona