16 d’oct. 2014

El Casal de la Dona commemora el Dia Mundial de les Dones Rurals

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i el regidor de Medi Ambient i Hora, Josep Barberà, han presentat aquesta tarda la primera sessió del taller Alimentació saludable del programa Activa’t al Casal, coincidint amb la commemoració, avui, del Dia Mundial de les Dones Rurals. A l’activitat, que ha tingut lloc al Casal de la Dona, hi han assistit una seixantena de dones. 
Aquesta primera sessió del taller mensual Alimentació saludable, ha anat a càrrec de l’entitat VSF-Veterinaris Sense Fronteres- Justícia Alimentària Global, la coordinadora de la qual, Núria Bernat, ha impartit una xerrada titulada Les dones alimenten el món.  A continuació, amb el suport de l’Associació Nurgaia, s’ha realitzat un taller – demostració de Cuina saludable i de proximitat, amb productes ecològics.
L’entitat Veterinaris Sense Fronteres – Justícia Alimentària Global treballa des de l'any 1987 donant suport a la pagesia dels països empobrits i també de casa nostra. El taller que avui ens ha ofert forma part d'un projecte d'educació que promou l'organització VSF-Justícia Alimentària Global amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament. Per altra banda, l’Associació Nurgaia es dedica a temes d'agroecologia de la salut des de fa més de deu anys. Actua en diferents àmbits com la fitoteràpia, la cuina saludable i ecològica i la formació. Nurgaia també fa càterings ecològics per a grups grans i petits i cursos de cuina creativa saludable.Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona