29 de maig 2014

Sobre la nostra salut... què hi tenim a dir les dones?

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres a la cloenda del taller Sobre la nostra salut... què hi tenim a dir les dones? organitzat pel Casal de la Dona i el Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD), dins l’Espai Salut del programa Activa’t al Casal, i amb motiu del Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, que es commemora cada 28 de maig.
El taller en el qual han participat més de cinquanta dones, ha tingut per objectiu donar veu a les dones del municipi, especialment a les que estan vinculades a entitats de salut, per posar de manifest quina percepció tenen sobre la pròpia salut i posar en relleu les fortaleses i les necessitats de les dones. S’ha desenvolupat en tres etapes: la primera conjunta, per fer contextualitzar la diada i els termes “salut de les dones”; la segona en petits grups per debatre què entenem les dones per salut ; i la tercera, també conjunta, per posar en comú les aportacions de cada grup, que quedaran recollides en full a mode de conclusions que es publicarà al web d’Igualtat www.paeria.es/politiquesigualtat i al blog del Casal de la Dona http://casaldeladona-lleida.blogspot.com

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona