29 d’oct. 2013

Primera xerrada del cicle L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha presentat la primera de les xerrades de l’espai L’advocada respon... de l’Activa’t al Casal, que ha tingut lloc aquest dilluns al Casal de la Dona. L’advocada respon... és una activitat mensual que compta amb la col·laboració i el suport de l’I·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.
La xerrada, sota el títol Què és un procediment judicial ?, l’ha impartit la lletrada Esther Sancho, que ha introduït el tema fent un recorregut descriptiu per totes les instàncies que conformen l’estament  de l’administració de justícia. Seguidament, ha explicat les diferències entre un jutjat de primera instància, un jutjat d’instrucció, un contenciós administratiu, un social, un jutjat de violència contra les dones i un jutjat de menors. I finalment, mitjançant un cas pràctic, ha detallat quina és la funció de cada una de les parts que intervenen en un procés judicial i ha destacat la importància de la justícia i de les parts actores en l’aplicació del principi de defensa dels drets de la ciutadania. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona