9 d’oct. 2013

Espai de Labors al Casal de la Dona

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha inaugurat l’Espai de Labors del Casal de la Dona i ha saludat les dones que hi han assistit.
L’Espai de Labors, taller quinzenal programat dins l’Activa’t al Casal!, està dissenyat com un espai d’accés lliure i obert a les dones del municipi de Lleida per a la recuperació, la difusió i l’intercanvi dels sabers femenins relacionats amb les labors, com el ganxet, la mitja, el brodat, etc. L’objectiu d’aquest espai és promoure una xarxa de dones que sempre han fet labors o que ara les estan redescobrint i facilitar que aquesta activitat tradicionalment femenina, esdevingui una forma més d’expressió artística, cultural i fins i tot reivindicativa.
La sessió d’avui ha comptat amb la presència d’integrants de la Guerrilla del Gilda, que han proposat fer una acció “de guerrilla” amb motiu del proper 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra les dones. Aquesta acció consistirà a elaborar un gran llaç lila en record de les dones víctimes d’aquesta violència i a favor d’una cultura de pau i de bon tracte entre dones i homes.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona