9 d’oct. 2013

Inici dels tallers Cos en moviment i Sons de Vida

La primera sessió dels tallers mensuals Cos en moviment i Sons de Vida, del programa Activa’t al Casal, han comptat amb la participació d’unes quaranta dones. Cos en moviment és un taller que promou l’activitat física i mental per a la millora de l’elasticitat, l’equilibri, la coordinació i  la memòria mitjançant el moviment corporal. 
El taller Sons de vida ens proposa la música com a fil conductor d'una sèrie de dinàmiques i exercicis per al creixement personal, l'expressió, l'equilibri emocional, la comunicació  la fortalesa interior. Es treballa amb els beneficis integradors de la música per a la salut física, mental i espiritual.
La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha inaugurat els tallers, ha saludat les participants i les ha encoratjat a no deixar de moure’s i de tenir cura del cos i de la ment per mantenir  una vida activa.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona