3 de juny 2013

Cloenda del programa Activa’t al Casal al Cafè del Teatre de l’Escorxador

El passat dijous 30 de maig, la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, va presidir l’acte de cloenda del programa Activa’t al Casal, que com en anteriors edicions, va tenir lloc al Cafè del Teatre de l’Escorxador. A banda de l’equip del Casal de la Dona i de les professionals responsables dels diferents tallers de l’Activa’t al Casal, hi van assistir un centenar de dones, que durant la primera part de l’acte van fer un repàs, mitjançant el recull de fotografies projectat, de les activitats, tallers i xerrades en les quals han participat al llarg del curs.

La segona part de l’acte va consistir en un recital de poesia, sorgit a iniciativa de dones vinculades d’una manera o altra al Casal de la Dona i al teixit associatiu de la ciutat i aficionades a la poesia. Els dotze poemes recitats tenien un tema en comú: les dones, que són moltes i diverses. L’objectiu del recital era fer un homenatge a les aportacions de les dones de tots els temps, de totes les edats i de totes les cultures, ... amb poemes escrits per dones i també per homes que han glossat i lloat la figura de la dona en totes les seves dimensions: la de mare, parella, companya, amiga, treballadora, creadora, pensadora, inventora, científica, artista,...



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona