28 de maig 2013

DIA MUNDIAL D'ACCIÓ PER LA SALUT DE LES DONES


El Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones va sorgir arran d'una reunió de les integrants de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Sexuals i Reproductius (RMDSR), que va tenir lloc a Costa Rica l'any 1987.
La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib, va proposar el 28 de maig com a data per a la mobilització i la reivindicació, i en la qual la salut de les dones fos la protagonista.
Des d'aleshores a molts països del món es duen a terme accions per promoure la salut de les dones.

Enguany, en commemoració del Dia 28 de maig, Dia Internacional per a l'Acció de la Salut de les Dones, el Centre Dolors Pierad’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la UdL, ha organitza el curs  Salut, qualitat de vida i igualtat de gènere:


  • Dia: 28 de maig de 2013
  • Hora: de 16.00 a 20.00h
  • Lloc: Sala de Postgraus de la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Lleida (aula 2.01)
  • Preu: 18€ (per les persones que vulguin reconéixer el crèdit de Lliure elecció)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Fundació Vallpalou també us convida a assistir a les activitats programades 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona