26 de set. 2011

MOR WANGARI MAATHAI, PREMI NOBEL DE LA PAU

L’ecologista kenyana Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau l’any 2004, ha mort avui, als 71 anys, a causa d’un càncer d’ossos que patia des de fa anys.
Maathai va ser la primera dona de tota l’Àfrica Central i Oriental que va obtenir un doctorat; va lluitar pels drets de les dones, el desenvolupament comunitari i la protecció del medi ambient. L’any 1977 va crear la fundació Moviment Cinturó Verd de Kenya, gràcies a la qual va aconseguir que es plantessin milions d’arbres al seu país.
L’any 2004 el Comitè Nobel d’Oslo li va atorgar el Premi Nobel de la Pau pel seu paper en la lluita per promocionar un desenvolupament ecològic “socialment, econòmicament i culturalment viable a Kenya i a l’Àfrica”.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona