20 de set. 2011

28 DE SETEMBRE: MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Us informem que el Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida i l’Associació de Donants de Sang del Segrià han preparat la Marató de Donació de Sang, que tindrà lloc el proper dia 28 de setembre, des de les 10 h fins a les 22 h ininterrompudament, a la Biblioteca Pública (Rbla. d’Aragó, 8 – Lleida).

Us convidem, com sempre, a col·laborar en aquesta campanya perquè la nostra sang és necessària més que mai. Volem aconseguir, entre tots i totes, el repte de superar 300 donants. Aquesta Marató de Donació de Sang és una oportunitat de fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida; només cal ser major de 18 anys i pesar més de 50 kg. Tota la jornada transcorrerà en un ambient festiu; hi haurà servei de guarda d’infants, un petit refrigeri, actuacions, sortejos i altres sorpreses.
Esperem comptar amb la vostra implicació a fi que aquest acte tingui la màxima difusió possible entre totes les dones del vostre col·lectiu, amb el convenciment que aquesta generosa aportació beneficiarà moltes persones del nostre municipi.

Us esperem el 28 de setembre. No hi falteu!!

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona