26 de maig 2011

EL CASAL DE LA DONA VISITA LA COL·LEGIATA DE ST. PERE I EL CENTRE D'OBSERVACIÓ DE L'UNIVERS A ÀGER


Una seixantena de dones van participar ahir en la sortida a Àger organitzada per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat - Casal de la Dona, dins el programa Activa't al Casal.
La sortida va consistir en una visita guiada al Castell d'Àger, que consta documentat des del 1034, i a la Col·legiata de St. Pere, església annexa al castell i fundada per Arnau Mir de Tost. A continuació, les visitants es van desplaçar fins al Parc Astronòmic del Montsec per fer conèixer la història de l'astronomia i els instruments que es fan servir en l'estudi i l'observació de l'univers i gaudir de l'experiència d'observar, des del planetari i el telescopi "Ull del Montsec", de manera directa i sense contaminació lumínica, les estrelles, les nebuloses i fins i tot algun planeta com Saturn.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona