5 de gen. 2010

Convocatòries del III Premi Mila de Periodisme

1. III Premi MIila de Periodisme

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, i en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes, convoca el III Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. El premi preveu tres categories (premsa escrita, audiovisual i fotografia) dotades amb 2000 € cadascuna. S'hi poden presentar treballs periodístics que fomentin la promoció de les dones en tots els àmbits, publicats durant el 2009 en mitjans de comuniciació locals i d'àmbit català i estatal amb presència a Lleida. El termini finalitza el proper 15 de gener.
Podeu consultar les bases clicant en el seguent link:
.
.
2. V Beca Cristina de Pizan

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, convoca la V edició de la Beca Cristina de Pizan. Les bases preveuen la concessió de tres beques dotades amb 3000 € cadascuna per a projectes d'investigació que aportin noves dades sobre la realitat social, històrica, política, laboral, econòmica i cultural de les dones de Lleida i l'entorn més immediat. El termini de presentació dels projectes finalitza el proper 31 de gener.
Podeu consultar les bases clicant en el seguent link:

Bases V Beca Recerca Cristina Pizan.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona