16 de nov. 2009

Segon curs per dones emprenedores al Casal de la Dona

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat ha iniciat aquesta tarda el segon curs Les tecnologies de la comunicació i de la informació aplicades a l’empresa, adreçat a dones emprenedores amb negoci de nova creació.
Aquesta acció formativa s’emmarca dins de les actuacions de la Xarxa d’Agents Locals d’Igualtat, programa subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu, i enllaça amb un dels objectius previstos en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida 2006-2010, en relació amb la promoció de l’esperit emprenedor i l’activitat empresarial de les dones.
És un curs de nivell mitjà, té una durada de 12 hores i es tractaran temes com la gestió de dades de persones proveïdores, la utilització de les eines comptables bàsiques, la imatge i el producte i el treball en xarxa.
Està previst que durant el mes de desembre es faci el tercer curs, de nivell avançat, adreçat també a dones emprenedores de la ciutat de Lleida. Les interessades poden sol·licitar més informació al Casal de la Dona, per telèfon 973 700 461 o per correu electrònic:
politiquesigualtat@paeria.cat

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona