16 de nov. 2009

ENTREPOBLES US ANIMA A PARTICIPAR AL COL·LOQUI: Dilluns, 16 de novembre, 19 hCCDFB, Sant Pere Més Baix, 7

La Marxa Mundial de les Dones: Una dècada d'accions feministes internacionals per canviar la vida de les dones i construir un altre món.

Amb Miriam Nobre, activista feminista brasilera, coordinadora internacional de la MMM.
Miriam Nobre. Dona i brasilera. Militant feminista, ingeniera agrònoma i mestre pel 'Programa de Estudios sobre Integración de la América Latina', de la Universitat de São Paulo.
La Marxa Mundial de les Dones és un moviment feminista internacional que treballa amb grups i organitzacions feministes contra les violències i la pobresa.Les accions feministes internacionals són moments d’enfortir-nos com a moviment feminista , de construir solidaritats , de demostrar la força col.lectiva de les dones organitzades i la nostra diversitat però també la nostra unitat per lluitar contra l’ordre injust que està darrera de la pobresa i les violències contra les dones.
Organitzen: MARXA MUNDIAL DE LES DONES - CATALUNYA CENTRE DE CULTURA DE DONES FRANCESCA BONNEMAISON

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona