12 de nov. 2009

Cuina tradicional aragonesa al Casal de la Dona

El taller mensual d'Alimentació saludable del programa d'activitats Activa't al Casal va comptar ahir amb la col·laboració de la Nati i la Dolores, membres de l'Àrea de la Dona de la Casa d'Aragón. Gràcies a elles les 50 dones assistents al taller vam poder aprendre com elaborar unes postres tradicionals aragoneses: els "crespillos de borrajas". Així mateix, durant la sessió ens van parlar de les característiques d'aquesta planta, la borratja i de les seves propietats nutritives, així com d'altres maneres de cuinar-la.

La sessió del mes de desembre tindrà lloc, també al Casal de la Dona, el dimecres dia 9 i estarà dedicada a la cuina amb microones. La inscripció és gratuïta i podeu fer-la per telèfon ( 973 700 461) o per correu electrònic: politiquesigualtat@paeria.cat


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona