31 de març 2009

EL CASAL DE LA DONA VISITA EL PARLAMENT DE CATALUNYA


Amb l’objectiu de fer visible la presència i la participació activa de les dones en les institucions catalanes, cinquanta –cinc dones usuàries del programa Activa’t al Casal, acompanyades per la regidora de Polítiques d’Igualtat, Neus Brocal, han visitat aquest dilluns el Parlament de Catalunya. Aquesta visita s’emmarca dins el taller mensual La ciutat amb la mirada de les dones i va tenir com a amfitriona la diputada del PSC per Lleida Agnès Pardell, que va guiar les visitants en el recorregut per les diferents sales i espais de l’edifici, els va explicar el funcionament de la institució i la tasca que fan els diputats i les diputades, i va compartir amb les dones l’estona del dinar al restaurant de Parlament.

Durant la tarda, les dones van poder passejar pel Parc de la Ciutadella i també van visitar el Parc Güell, fet que va permetre a les dones conèixer més a fons la història d’aquest gran jardí, alhora que van fer una aproximació a l’estil arquitectònic d’Antoni Gaudí, màxim exponent de l’art modernista català.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona