27 de nov. 2019


 PROJECCIÓ DEL FILM I TAULA DE DEBAT

 

LAS MUERTES CHIQUITAS


Mireia Sallarès / 2009 / Mèxic / 286 min / VO (es)

En el marc de la Biennal d’Art Leandre Cristòfol

Organitzen: Casal de la Dona i Centre d’Art la Panera

Lloc: Espai Funàtic. 

C/ Pi i Maragall 26, Lleida

Entrada gratuïta



2/12/2019 De 18 a 20.30 h
Projecció del film i taula de debat amb Sònia Notario

3/12/2019 De 10 a 14.00 h 
Projecció del film i taula de debat amb l'autora, Mireia Sallarès.


Aquest documental és l'epicentre del projecte artístic “Las muertes chiquitas” (2006-2016) de Mireia Sallarès. El llargmetratge documental està dividit en dues parts que es projectaran en dos dies consecutius.

En aquesta pel·lícula de no ficció, Mireia Sallarès aborda la relació de les dones amb l’orgasme. El film, de cinc hores de durada, és el resultat d’entrevistes, converses i vivències amb prop d'una trentena de dones mexicanes de diverses edats, estrats socials, professions i ideologies que vinculen el plaer amb el poder, les lluites armades, el feminicidi, el colonialisme, la transsexualitat, la prostitució, la malaltia, l’exili, la teologia de l'alliberament, la pluralitat de la identitat mexicana o el compromís ètic de l’art amb la realitat sociopolítica. 
Es projecta en dues sessions de dues hores i mitja cadascuna, que finalitzarà amb un debat entre públic i Sònia Notario la primera sessió i Mireia Sallarès la segona sessió.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona