26 de set. 2019

Commemoració dels 100 anys de la mort de DOLORS MONSERDÀ

El Govern de la Generalitat de Catalunya commemora que fa 100 anys va morir l’escriptora i periodista feminista Dolors Monserdà i Vidal (Barcelona, 1845 - 1919). 

Al llarg de l’any s’organitzarà una jornada commemorativa i s’exhibiran i divulgaran una exposició, una peça teatral i un vídeo amb l’objectiu de recordar-la, visibilitzar les seves aportacions i retre-li homenatge.
Una campanya a través de les xarxes socials amb el hashtag #AnyDolorsMonserda i una "Guia bibliogràfica sobre Dolors Monserdà" elaborada pel Centre de Documentació Joaquima Alemay i Roca aproparan a la ciutadania la primera dona que va presidir els Jocs Florals de Barcelona.

Més informació:


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona