5 d’oct. 2018

El Casal de la Dona reprèn les seves activitats amb un homenatge a Maria Aurèlia Capmany

Les assistents han pogut gaudir de l'espectacle "Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany", interpretat per l'actriu Carme Sansa i el músic i actor Jaume Mallofré. Es tracta d'un espectacle que combina textos i cançons amb l'acompanyament de l'acordió i compta té un referent previ, els espectacles de cabaret literari a la mítica Cova del Drac, on Carme Sansa participava sota la direcció d'Anton Codina.Any Maria Aurèlia Capmany
Aquest any 2018 se celebra arreu de Catalunya de forma oficial l'Any Maria Aurèlia Capmany, en commemoració del seu naixement, data  que coincideix també amb el cent cinquantè aniversari del naixement del seu pare, el folklorista Aureli Capmany.
Maria Aurèlia Capmany i Farnés (Barcelona, 1918-1991), fou una escriptora, pedagoga i política. Llicenciada en Filosofia i col·laboradora habitual a la premsa, a la ràdio i a la televisió, va destacar, també, pel seu activisme cultural i polític, per la seva lluita incansable a favor de la llibertat i la igualtat de la dona, àmbit en què va esdevenir pionera a Catalunya i referent per a les generacions posteriors.

L'ambició literària i l'experimentació incessant, juntament amb el compromís amb la seva col·lectivitat, esdevenen dues de les constants de Capmany, una dona polifacètica i transgressora que és, sens dubte, una de les escriptores i intel·lectuals catalanes més importants del segle XX

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona