16 de juny 2017

Cloenda de l'ACTIVA'T AL CASAL 2016/2017

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, ha assistit aquest divendres a l’acte de cloenda de les activitats del programa Activa’t al Casal, curs 2016/2017, organitzat pel Casal de la Dona- Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones. Hi han participat una cinquantena de dones i les talleristes responsables dels diferents tallers que s’han realitzat durant el curs.

Durant l’acte s’han projectat fotografies protagonitzades per les dones usuàries a les diferents activitats que es programen i s’organitzen des del Casal de la Dona, com per exemple la sortida a Barcelona per visitar el Palau de la Música i el Museu del Tèxtil i del Disseny. Al mateix temps, les mateixes usuàries han organitzat un esmorzar conjunt amb tastets de les diferents especialitats – dolces o salades- que elles mateixes han cuinat i han volgut compartir.

D’aquesta manera conclou l’Activa’t al Casal 2016/2017, amb una participació d’unes 3000 dones al llarg de tot el curs, fins a la primera setmana d’octubre, en què es donarà pas a una nova edició del programa.

Per veure el recull de fotografies cliqueu en els següents enllaços: 



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona