29 d’oct. 2015

Visita a l’exposició Sorolla. Apunts a la sorra al CaixaForum

Unes setanta dones han assistit aquest dimecres a la visita guiada a l’exposició Sorolla. Apunts a la sorra, que durant tota la tardor es pot visitar a CaixaForum Lleida.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, i la directora de CaixaForum Lleida, Maribel Tost, han donat la benvinguda a les assistents a aquesta visita, organitzada pel Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida, en el marc del taller mensual La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal.

A través d’un recorregut guiat per una àmplia selecció de dibuixos procedents de la col·lecció conservada al Museo Sorolla, molts dels quals no exposats fins ara, les assistents han pogut descobrir una faceta força desconeguda de la producció d’aquest pintor valencià. La mostra exposa també obres conegudes que evidencien la rellevància que les dones i els infants i la seva relació amb el mar i la platja han tingut en la producció pictòrica de Sorolla. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona