2 d’oct. 2015

Reunió del Plenari d’entitats de dones i inici del programa Activa’t al Casal 2015/2016

Sara Mestres, regidora de Seguretat ciutadana i de les polítiques per al civisme i la igualtat, ha presidit aquest dijous la reunió del Plenari d’entitats de dones, que ha tingut lloc al Casal de la Dona. La convocatòria ha tingut com a principal punt de l’ordre del dia informar les presidentes de les entitats sobre el procediment per a la constitució del nou Consell Municipal de les Dones per al mandat 2015-2019 i també donar inici al programa Activa’t al Casal 2015/2016.
L’acte d’inauguració de l’Activa’t al Casal, al qual han assistit prop de quaranta de dones, ha consistit en una activitat cultural, la presentació de la novel·la de Glòria Martín, Cuando yo era Antonio Molina. Gloria Martín, nascuda a Manresa, però resident a Lleida des de fa anys, és mestra, llicenciada en Filologia Hispànica i professora de piano. Sempre ha compaginat la seva activitat professional amb les seves tres grans passions: la docència, la música i la literatura. Cuando yo era Antonio Molinapublicada a l’abril d’aquest any, és la seva segona novel·la. 


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona