8 d’oct. 2015

Primera xerrada de l'Espai Salut 2015/2016

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, ha assistit aquest dimecres a la primera de les xerrades del cicle Espai Salut del programa Activa’t al Casal, que ha tingut lloc al Casal de la Dona. L’Espai Salut és un taller mensual itinerant, que té com a objectiu oferir xerrades informatives sobre la salut, el benestar, la prevenció, la detecció, les tècniques de curació i els recursos sanitaris, que compta amb la col·laboració de les entitats de salut que hi ha al municipi de Lleida. En aquesta ocasió ha estat dedicat a les malalties reumàtiques. Sara Mestres ha saludat les prop de quaranta persones que hi han assistit i ha agraït als representants de la Lliga Reumatològica Catalana a Lleida la seva col·laboració i implicació amb l’Espai Salut del Casal de la Dona.
La xerrada l’ha impartit el Dr. Sergi Ordóñez, reumatòleg de l'HUAV, que ha destacat que existeixen més de dues-centes malalties reumàtiques i que les dones són la part de la població més afectada per aquestes dolències. Així mateix, ha fet èmfasi en la importància de dedicar més recursos a la prevenció d'aquestes malalties. Per la seva banda, els representants de la Lliga Reumatològica han explicat les finalitats d'aquesta entitat i quins serveis ofereixen a les persones associades i a les seves famílies.
La propera xerrada de l’Espai Salut tindrà lloc el dia 4 de novembre i estarà dedicada a la diabetis. Les dones interessades a inscriure’s i participar en les activitats del programa Activa’t al Casal, poden demanar més informació al Casal de la Dona (Plaça Fanalets de St. Jaume, s/n – Telèfon 973 700 461).


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona