26 de maig 2015

Xerrada sobre els drets de les dones en matèria de salut sexual i reproductiva

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dilluns a la xerrada sobre Els drets de les dones en matèria de salut sexual i reproductiva, que ha tingut lloc al Centre Cívic de Cappont, a petició de la Vocalia de Dones de l’AV de Cappont, entitat que en aquesta ocasió ha sol·licitat acollir aquesta xerrada del cicle L’advocada respon..., un dels tallers itinerants del programa Activa’t al Casal. La xerrada, a la qual han assistit una vintena de dones, ha estat impartida per la lletrada Meritxell Estiarte, designada per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia, en el marc de la col·laboració d’aquesta entitat amb l’Ajuntament de Lleida, per a la realització d’aquest cicle de xerrades.
Aquesta sessió de L’advocada respon... s’emmarca també dins les activitats que des del Casal de la Dona i Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) s’han organitzat amb motiu del Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, que es commemora arreu del món cada 28 de maig.
L’altra activitat programada serà una sessió participativa, dins el taller Què opinem les dones?, en què es debatrà sobre La salut de les dones. Tindrà lloc el mateix dijous 28, a les 18 h, al Casal de la Dona. Aquest taller està adreçat a totes les dones del municipi, especialment a les que estan vinculades a entitats de salut, que hi vulguin participar per posar en relleu les fortaleses i les necessitats de les dones en relació amb la salut. La finalitat del taller és reflectir en un document les conclusions de totes aquestes aportacions. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona