7 de maig 2015

Col·laboració de la Fundació Ferreruela Sanfeliu amb l'Espai de Salut del programa Activa't al Casal

Una cinquantena de dones ha assistit aquest dimecres a la xerrada sobre la salut ocular impartida pel Dr. Rafael Ferreruela, dins el cicle Espai Salut del programa Activa’t al Casal!, que ha tingut lloc al Casal Cívic La Mercè, a petició de l’Associació de Dones Minerva. La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha agraït a la presidenta d’aquesta entitat el seu interès a acollir aquesta xerrada, que forma part dels Tallers Itinerants del Casal de la Dona. Així mateix, ha agraït a l’ILO i a la Fundació FerreruelaSanfeliu la seva col·laboració amb el Casal de la Dona en l’organització de la xerrada i també la seva implicació en els projectes de cooperació que desenvolupen tant a Lleida com a Mali o al Senegal.
  

El Dr. Ferreruela ha parlat de la importància de tenir cura de la salut ocular i de les diferents malalties que poden afectar els ulls i la visió en totes les etapes de la vida de les persones, i ha respost a les diverses consultes que li han fet les dones assistents a la xerrada. Per la seva banda, Montse Sanfeliu, Àngels Real i Cesca Lacasa, col·laboradores de la Fundació Ferreruela Sanfeliu, han explicat els projectes de cooperació internacional que estan duent a terme al Senegal, on desenvolupen des de fa anys un programa de lluita contra la ceguesa per contribuir a la millora de la salut ocular de la població a través de la creació de nous serveis i de la formació d’agents sanitaris i la prevenció de la ceguesa evitable. També han parlat d’altres projectes que s’impulsen des de la Fundació com els programes de sensibilització escolar que duen a terme amb la col·laboració dels centres educatius de la ciutat o les revisions oculars dels infants saharuís que cada estiu acullen famílies lleidatanes. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona