8 de maig 2015

Cloenda del taller Cuida’t del programa Activa’t al Casal

La regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dijous a la sessió de cloenda del taller Cuida’t, del programa Activa’t al Casal, impartida per la coach i experta en programació neurolingüística Anna Martínez.
La sessió, amb el títol La imatge personal a través del coaching, ha tingut com a objectiu identificar i reforçar les potencialitats personals, així com identificar les creences limitadores, i com evitar-les, pel que fa a l’autoimatge i l’autoconcepte. La coach ha destacat la necessitat fugir dels estereotips, especialment de gènere, i ha posat en valor els trets individuals i diferents de cada persona. També s’han analitzat les relacions entre pensament, emoció i acció, i s’han donat eines per entrenar la ment i fomentar una actitud positiva davant de la vida, tant personal com professional.
El taller Cuida’t s’ha realitzat un cop al mes, entre els mesos d’octubre a maig, amb l’objectiu d’ensenyar tècniques senzilles d’autocura, tant física com emocional, per tal de millorar el benestar de les dones. M. Rosa Ball ha destacat la necessitat de continuar oferint espais per a l’aprenentatge de conceptes teòrics i pràctics que ajudin les dones a tenir una major fortalesa davant els reptes en totes les facetes de la vida.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona