18 de maig 2015

Cloenda de les Arts al Casal


La regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres a la sessió de cloenda del taller Arts al Casal, que ha tingut lloc al Centre Cívic del Centre Històric, i en què han participat una quarantena de dones.
Aquesta darrera sessió de les Arts al Casal, dedicada a lArt floral”, ha anat a càrrec de Cristina Armengol i Jordi Díaz, propietària i treballador de la floristeria “Bambú Flors”, respectivament. Ha consistit en una demostració dels diferents tipus d’ornamentacions (rams, centres, ...) que es poden crear amb flors i plantes, d’acord amb l’esdeveniment o celebració a què vagin destinades. Així mateix, a petició de les assistents, ha donat consells pràctics per tenir bona cura de flors i plantes en les diferents estacions de l’any i fer que llueixin al màxim. 
En acabar la demostració s'ha efectuat un sorteig entre les assistents.



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona