21 d’abr. 2015

Les ARTS AL CASAL del programa Activa’t al Casal dedicades a les creadores escèniques catalanes

Una trentena de dones han assistit a la segona de les sessions del cicle Arts al Casal, del programa Activa’t al Casal, dedicada a les creadores escèniques catalanes, que ha tingut lloc aquest dilluns al Centre Cívic de l’Ereta.
 
Mercè Ballespí, doctora en Arts escèniques per la UAB i professora de l’Aula Municipal de Teatre, ha impartit una xerrada a partir del títol Creadores escèniques catalanes: bellesa i monstruositat, en què ha fet una aproximació del que significa ser dona, creadora, actriu, ballarina i empresària teatral en el nostre país. Ha mostrat imatges de la diversitat de personatges femenins que sorgeixen a escena, rols, estereotips, monstres, mares i, com no, dones reals. Durant la sessió, Mercè Ballespí també ha organitzat una lectura dramatitzada de textos poètics i escènics de Sylvia Plath i Angélica Liddell, amb la participació de les assistents

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona