9 d’abr. 2015

L’Associació Dones del Clot acull una sessió de l’Espai Salut del programa Activa’t al Casal

Una cinquantena de dones han participat en el taller itinerant Espai Salut del programa Activa’t al Casal!, que aquest dimecres 8 d’abril s’ha realitzat al local social de l’Associació Dones del Clot. La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha saludat les dones de l’entitat i els ha agraït el seu dinamisme i l’interès mostrat per totes les activitats que s’organitzen des del Casal de la Dona.

En aquesta ocasió, i amb motiu de la commemoració anual del Dia de la Salut (7 d’abril), la xerrada ha portat per títol “Et cuides? La dieta i l’activitat física com a fonts de salut”, i ha estat impartida per Manel López, nutricionista i vicepresident de l’Associació Nutrisalut. El conferenciant ha parlat de la importància de mantenir una alimentació equilibrada i ajustada a les necessitats de cada etapa vital de les dones. Igualment, ha fet èmfasi en els beneficis que la realització d’activitat física de forma moderada i constant té en l’assoliment d’una major qualitat de vida.  

Aquesta tarda (dijous 9, a les 18 h), tindrà lloc al Casal de la Dona el taller Cuida’t que, a partir del títol Com ens cuidem per dintre?, tractarà sobre la relació entre l’alimentació i la cura del cos per dintre.
Les interessades a participar en qualsevol dels tallers poden demanar més informació al Casal de la Dona, plaça Fanalets de St. Jaume, s/n, o telefonar al 973 700 461.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona